Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

I-a crăpat capul unchiului cu o secure


   Un bărbat din comuna Tănăsoaia a ajuns la spital după ce unul dintre nepoți i-a dat cu securea în cap. Miercuri seara, victima a fost vizitată a doi nepoți, Nelu A. și Gheorghe B., care s-au pus pe băut. În timp ce dădeau peste cap pahar după pahar, între cei doi a izbucnit o ceartă. Unchiul, Costică S., de 55 de ani, a observat că spiritele se încing între cei doi și a încercat să-i despartă.  
Ordit de furie, unul dintre nepoți, i-a dat cu securea în cap. Victima a ajuns la Spitalul municipal din Adjud, unde medicii l-au diagnosticat cu politraumatism prin agresiune și multiple plăgi tăiate la nivelul scalpului. Bărbatul a rămas internat, iar polițiștii așteaptă concluziile medico-legale pentru a face încadrarea juridică a faptei. „La data de 11.12.2013, ora 22.43, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tănăsoaia au fost sesizați despre faptul că la domiciliul lui S. Costică, în vârstă de 55 ani, din sat Feldioara, a avut loc un scandal. În urma verificărilor polițiștii au stabilit că S. Costică a fost vizitat de către nepoții săi, A. Nelu și B. Gheorghe, care au consumat băuturi alcoolice, iar în urma unor discuții contradictorii între cei doi nepoți, S. Costică a intervenit în aplanarea conflictului. El a fost lovit cu securea în zona capului de A. Nelu, în vârstă de 35 ani. Acesta (victima-n.r.) a fost transportat la Spitalul Municipal Adjud, unde a fost diagnosticat cu politraumatism prin agresiune, multiple plăgi tăiate în zona scalpului, rămânând internat”, ne-au precizat oamenii legii. 
   Până la primirea certificatului medico-legal, polițiștii fac verificări în acest caz pentru a stabili cu exactitate din ce motiv s-au luat la ceartă nepoții și cum a ajuns unul dintre ei să-i dea unchiului cu securea în cap.  
   Și polițiștii din Panciu investighează o agresiune. De această dată autorul este un bărbat cu probleme psihice. Acesta l-a lovit pe un altul cu o scândură peste mâna dreaptă. După incident, atât victima cât și autorul au ajuns la spital, autorul la Psihiatrie, iar victima la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani pentru a primi îngrijiri medicale. „La data de 11.12.2013, orele 18.00, polițiștii din cadrul Poliției Panciu au fost sesizați despre faptul că C. Ion Vladimir, de 42 ani, din localitate, cunoscut ca bolnav psihic, l-a lovit cu o scândură, peste mâna dreaptă, pe G. Toader, în vârstă de 59 ani, din aceeași localitate, cauzându-i leziuni pentru care a fost transportat la UPU Focșani. Autorul a fost internat la Secția de Psihiatrie Focșani”, au adăugat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?