Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Amendat de judecători după ce s-a certat cu pădurarul


   Un bărbat din comuna Tulnici a fost amendat de magistrații Judecătoriei Focșani cu 1.000 de lei, după ce s-a certat cu un pădurar, pe care chiar l-a și  amenințat. Inginerul silvic l-a depistat pe bărbat în pădure și l-a bănuit de braconaj.
   Inițial, Nelu T. a fost acuzat de ultraj, dar magistrații au schimbat încadrarea juridică a faptei în amenințare. „Condamnă pe inculpatul T. Nelu la pedeapsa de 1000 lei amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, prin schimbarea de încadrare juridică, (…) din infracțiunea de ultraj”, se arată în sentința Judecătoriei Focșani. 
   Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată, la data 8 decembrie 2012, Nelu T. ar fi fost depistat în pădure de pădurar, care îl bănuia de braconaj. Între cei doi a existat o discuție în contradictoriu, care s-a lăsat cu amenințări din partea învinuitului. După discuție, acesta l-a și împins pe inginerul silvic. Pentru că nu sunt probe cu privire la bănuielile pădurarului, Nelu a fost trimis în judecată doar pentru amenințare și comportament violent. În fața procurorilor, acesta a recunoscut că s-a certat cu partea vătămată și că a împins-o. Pădurarul nu s-a constituit parte civilă în dosar și nu a avut pretenții bănești de la inculpat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?