Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Un bărbat a murit pe stradă, un altul într-o casă părăsită


   Două persoane au fost găsite decedate luni. Una dintre ele a fost găsită fără suflare pe un drum comunal din comuna Ciorăști, la mică distanță de casa în care locuia, iar cea de-a doua într-o casă părăsită de pe strada Măgura din Focșani. În ambele cazuri, trupurile neînsuflețite au fost duse la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru efectuarea necropsiei. Totodată, polițiștii au deschis dosare penale de moarte suspectă și așteaptă concluziile medicilor legiști cu privire la cauzele deceselor.
    Primul deces a fost anunțat la ora 7.00, la Ciorăști. Polițiștilor li s-a comunicat că un bărbat de 68 de ani este decedat pe o stradă din localitate, la o distanță de aproximativ 100 de metri de locuință. Oamenii legii ne-au spus că victima era cunoscută cu afecțiuni medicale. „La data de 02.12.2013, ora 07.00, polițiștii din Ciorăști au fost sesizați despre faptul că B. Petrică, de 68 ani, din localitate, care suferea de boli cronice, a fost găsit decedat pe drumul comunal, la o distanță de 100 metri de locuința sa. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei”, a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Cel de-al doilea deces a fost anunțat o oră și jumătate mai târziu. În acest caz, persoana decedată a fost găsită într-o casă părăsită de pe strada Măgura din Focșani. Polițiștii ne-au spus că bărbatul decedat făcea parte din rândul oamenilor străzii. „La data de 02.12.2013, ora 08.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că A. Aurel, de 55 ani, persoană fără adăpost, a fost găsit decedat într-un corp de casă aflat în stare de degradare și situat pe strada Măgura. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei”, a adăugat inspectorul principal Toader. Nu este exclus ca decesul să fi survenit ca urmare a frigului din ultimele zile, mai ales pe timp de noapte, acest lucru urmând să se stabilească după necropsie. În această perioadă, în care temperaturile exterioare sunt scăzute, oamenii străzii sunt primii care devin victimele frigului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?