Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Spectacol caritabil la Ateneul Popular


   Asociația „Pe Aripile Cunoașterii” sărbătorește 2 ani de activitate joi, prin organizarea la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” din Focșani, începând cu ora 19.00, a celei de-a II-a ediții a spectacolului „Noi”. În acest cadru de sărbatoare culturală, asociația își propune să promoveze tinerii talentați, care vor pune în scenă momente de muzică și dans. Biletele la spectacol vor putea fi achizitionate de la sediul asociației, spectatorii beneficiind garantat de reduceri substanțiale la târgul de handmade amplasat la intrarea în Ateneu.
   Pentru că iarna este abia la început, designerul Florența Necula va prezenta un show inedit cu rochii confecționate din hârtie. Acestea vor fi  prezentate de modelele agenției Unique Models din Ploiești. Din holul Ateneului nu vor lipsi creațiile lucrate manual ale artizanilor vrânceni, care s-au alăturat Asociației „Pe Aripile Cunoașterii” la târgurile desfășurate în ultimul an. Un moment important în derularea spectacolului va fi acela în care vor fi înmanate diplome tuturor partenerilor care s-au implicat în proiectul „Let’ s do it, Romania!”, coordonat la nivel județean de asociație. 
   Tot în cadrul evenimentului, se va da startul campaniei umanitare de Crăciun. Vor fi scoase la vânzare produse realizate de copiii din cadrul asociației, iar cu banii strânși vor fi achiziționate alimente ce vor fi donate familiilor nevoiașe pe care membrii asociației le vizitează de doi ani. 
În parteneriat cu Promenada Mall,Asociația „Pe Aripile Cunoașterii” va face și o colectă de jucării, ce vor putea fi depuse într-o urnă specială, din incinta centrului comercial. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?