Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Doi şoferi vrânceni, implicaţi în accidente rutiere pe raza judeţului Bacău


   Doi vrânceni au fost implicați în accidente de circulație, luni seara, în județul Bacău. Într-unul dintre cazuri, persoana accidentată a decedat, iar în cazul celui de-al doilea accident, victima este în comă la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani. Victima a ajuns inițial la Spitalul Municipal Adjud, fiind cea mai apropiată unitate medicală de locul accidentului, respectiv Sascut. Fiindcă starea sa era gravă, a fost transferată la Spitalul Județean din Focșani. 
    Primul accident s-a produs la ora 17.00, în municipiul Onești. Un vrâncean de 33 de ani a dat cu mașina peste un pieton, care a ieșit dintre două autocamioane, iar șoferul nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Bărbatul accidentat a urit pe loc. „În timp ce R. Nicușor, de 33 de ani, din județul Vrancea, conducea un autoturism pe Calea Brașovului din municipiul Onești, la data de 02.12.2013, în jurul orei 17.00, a surprins și accidentat o persoană de sex masculin, de 45 de ani, din localitate, care a pătruns neregulamentar și fără să se asigure pe partea carosabilă, dintre două autocamioane staționate pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma producerii evenimentului bărbatul a decedat. Rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-o informare de presă a IPJ Bacău.
    Cel de-al doilea accident s-a produs după o jumătate de oră, în afara localității Sascut. Un autoturism, condus de un bărbat de 28 de ani, din Adjud, a accidentat grav un pieton, a cărui identitate nu a fost stabilită încă. „Polițiștii au fost sesizați la data de 02.12.2013, în jurul orei 17.30, despre faptul că pe DN 2, în afara localității Sascut, s-a produs un accident de circulație cu victimă. Din cercetarea efectuată la fața locului, polițiștii au constatat că P. Radvanel, de 28 de ani, din Adjud, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat o persoană de sex masculin, de aproximativ 55 de ani, a cărui identitate a rămas necunoscută. În urma evenimentului, pietonul a fost transportat la Spitalul Municipal Adjud pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporal din culpă”, se mai arată în aceeași informare.
    Victima a ajuns inițial la Spitalul Municipal Adjud, de unde a fost trimisă la Focșani, întrucât starea sa este extrem de gravă. Cadrele medicale au diagnosticat-o cu „politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut deschis, comă Gasgow 5-6 puncte, criză de rigiditate, plagă contuză sprâncenară dreaptă, traumatism toracic, abdominal, de gambă dreaptă, traumatism de coloană cervicală și coloană lombară”. Necunoscutul este internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. În timp ce victima zace pe patul de spital, anchetatorii încearcă să-i afle identitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?