Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

Martor în dosarul crimei de la Măicănești, găsit mort în casă


       Un bărbat de 67 de ani, din comuna Măicănești, care era martor într-un dosar de crimă, comisă anul trecut în localitate și al cărei autor este și acum liber, a fost găsit mort în locuință. Polițiștii din Măicănești au fost anunțați despre deces joi, la ora 12.00. Oamenii legii s-au deplasat la locuința bărbatului pentru a efectua cercetarea la fața locului.  „La data de 28.11.2013, ora 12.00, polițiștii din Măicănești au fost sesizați despre faptul că G. Vasile, de 67 ani, a decedat la locuința sa din localitate.
   Cadavrul a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea. 
 Potrivit unor surse, bărbatul decedat era martor în dosarul crimei comise pe 6 octombrie 2012, când un bărbat a fost găsit mort în propria locuință. În dosarul de omor a fost reținut un suspect, care acum este cercetat în stare de libertate. Sursele noastre ne-au spus că bărbatul găsit decedat joi era vecin cu cel omorât anul trecut, iar cei doi se înțelegeau destul de bine. Mai mult decât atât, ei aveau semne prin care își dădeau seama dacă bărbatul mort anul trecut era acasă sau nu, respectiv un scaun pus într-un anume fel și într-un anumit loc. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?