Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

„Săptămâna Best Deal Opel“ propune modele echipate şi preţuri atractive


    „Săptămâna Best Deal Opel” a debutat ieri la Auto Aiss Focșani: modele Opel disponibile cu livrare imediată, dar și mașini ce pot fi comandate beneficiază de oferte atractive, disponibile până pe 30 noiembrie 2013. Campania presupune prețuri speciale la modele cu echipări de excepție disponibile deja, dar și pentru produse ce pot fi configurate strict în funcție de necesarul clientului. Mai mult, oferta financiară include o perioadă de relaxare de la plata ratelor. Oferta pentru modelele cu livrare imediată include câteva zeci de mașini preconfigurate. Lista produselor disponibile poate fi consultată pe pagina oficială a Opel Romania, iar clienții își pot exprima opțiunea pentru un autovehicul fie online, fie direct in showroom-ul Auto Aiss Focșani. 
 Corsa, ADAM, Astra, Meriva, Zafira Tourer sau Insignia, dar și alte modele din gamă, sunt disponibile cu prețuri pornind de la 8.498 Euro (cu TVA și prima de casare incluse), pentru Corsa sau 11.007 euro (cu TVA și prima de casare incluse) în cazul Astra.  Alături de partenerii săi financiari din cadrul campaniei „Săptămâna Best Deal Opel”, Opel propune atât soluții de achiziție prin credit, cât și prin leasing. 
     „Vacanța de plată” permite celor interesați de oferta de credit o perioadă relaxată din punct de vedere al cheltuielilor, mai ales din perspectiva apropierii sărbătorilor de iarnă. Debutul plăților pentru un model Opel achiziționat în cadrul „Săptămânii Best Deal Opel” urmează să aibă loc abia în primăvara anului 2014, cu primele 4 luni amânare de la plata ratei. Propunerea pentru achiziția în leasing poate aduce rata pentru noul Insignia la 198 euro, fără TVA, în anumite condiții – toate detaliile sunt disponibile in showroom-ul Auto Aiss Focsani.
 Propunerile atractive nu se opresc la momentul vânzării. Opel Service Favorit este cel mai recent program de fidelizare a posesorilor de modele Opel. Acesta presupune reparații sau revizii folosind piese originale, realizate de personal calificat in service-ul autorizat, elemente ce garantează o bună funcționare a mașinii după trecerea anilor. 
 Informații detaliate despre ofertă, dar și despre termenii și condițiile acesteia, sunt disponibile atât pe www.opel.ro, cât și in showroom-ul Auto Aiss Focsani. Detalii suplimentare despre această acțiune găsiți la dealerul Opel – Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, vanzari.opel@autoaiss.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?