Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Elevi din Vintileasca şi Slobozia Bradului, la Festivalul Integrării


   Elevii Åžcolii Gimnaziale „Regina Maria” din Vintileasca, alături de colegii lor din cadrul Åžcolii Gimnaziale din Slobozia Bradului, vor reprezenta județul Vrancea în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Integrării- Conilfest. Evenimentul se va desfășura în acest weekend, în sala mare a Palatului Național al Copiilor din capitală și va reuni peste 1.300 de copii talentați, din peste 60 de instituții de învățământ private și de stat din țară, inclusiv din centre speciale și de plasament. 
   Festivalul este deschis copiilor care pot face, într-o manieră interactivă, o veritabilă paradă a talentelor. Muzica, dansurile moderne sau populare, baletul clasic, teatrul și actoria, demonstrațiile de marionete, de arte marțiale ori gimnastică aerobică vor fi și de această dată ingredientele un spectacol de zile mari. În spiritul tradiției festivalului, din spectacol nu vor lipsi momentele artistice semnate de copii și adolescenți cu nevoi educaționale speciale. 
   Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Integrării- Conilfest este organizată de Asociația CONIL- Centrul de Performanță și CreArt, în parteneriat cu Inspectoratul Åžcolar al Municipiului București și Primăria Sectorului 5 din capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?