Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

GALERIE FOTO: Preşcolarii au dăruit fructe şi legume


   Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit nr.18 din Focșani, părinții acestora, dar și cadrele didactice voluntare s-au implicat într-o amplă campanie socială de sprijinire a persoanelor aflate în dificultate, campanie desfășurată în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară intitulată „Săptămâna legumelor și a fructelor donate”. 
   Astfel, în special copiii au dat dovadă de mărinimie și au colectat fructe și legume, pe care ieri le-au dăruit cu generozitate copiilor de la Centrul de Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani. Peste 150 de kilograme de fructe și legume au reușit preșcolarii să strângă. 
   Scopul campaniei a fost acela de a sensibiliza preșcolarii, părinții și cadrele didactice cu privire la situația dificilă în care se află semenii noștri, afectați de lipsa alimentelor. Campania „Săptămâna legumelor și a fructelor donate”, organizată la Grădinița cu Program Prelungit nr.18 din Focșani, a fost coordonată de directoarea Gigea Dima, alături de educatoarele Dorina Marin și Veronica Necula, cu sprijin din partea părinților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?