Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Final frumos de drum pentru selecţionata de fotbal a Vrancei


   Selecționata de fotbal a Vrancei a terminat cu capul sus parcursul în Cupa Regiunilor la fotbal. La prima partipare în competiție, selecțioanata vrânceană s-a autodepășit și a ajuns până în semfinalele întrecerii. Selecționata a ratat calificarea în finala națională a UEFA Regions Cup, dar a avut o evoluție bună în partida de la Brașov jucată cu selecționata județului Alba. 
   Chiar dacă au pierdut cu 3-1, jucătorii vrânceni au arătat determinare și ambiție în joc și doar începutul mai puțin reușit de meci i-a oprit în drumul spre finală. „Le mulțumesc jucătorilor pentru evoluția din cele cinci partide disputate. Am văzut dăruire, ambiție și devotament în rândul jucătorilor care au compus selecționata. Toți au încercat să se autodepășească. A fost greu pentru noi, la prima participare în această competiție, dar jucătorii s-au mobilizat și au reușit să se califice în semifinale. La următoarea ediție cred că vom face o figură și mai frumoasă, având și experiența reușită din acest an. Toți jucătorii au arătat că în Superliga Vrancei se joacă fotbal de calitate”, a spus Dan Dumitru, președintele AJF Vrancea. 
   După meci, antrenorul selecționatei Vrancei, Orlando Åžerbănică, a declarat: „Am început timorați, ceea ce ne-a costat mult. După 2-0 am intrat bine în joc, pe care l-am controlat. Golul lor al treilea a venit împotriva cursului jocului! După 3-1 adversarii noștri nu au trecut de centrul terenului. Puteam câștiga, însă am ratat prea mult și nici arbitrul nu ne-a acordat două lovituri de pedeapsă care se impuneau. Oricum, băieții noștri au făcut o partidă bună. Ca joc, nu am fost sub nivelul Albei. Însă ei au câștigat și merg în finală! Păcat, la modul în care au jucat fotbaliștii Vrancei în actuala ediție a Cupei Regiunilor, meritau mai mult”, a spus antrenorul Orlando Åžerbănică. 
   Miercuri, în semifinala jucată pe Stadionul Forex din Brașov, vrâncenii au pierdut, 1-3 (1-2) în fața selecționatei din Alba. Unicul gol al vrâncenilor a fost marcat de Dănuț Lechea. Vrancea a evoluat cu. Săvulescu – Corhană, I. Nistor, Fl. Nistor, Smărăndoiu – Manu, I. Vasile, R. Crăciun, Săpunaru – Ciubotaru, Lechea. Au mai jucat: Căpățînă, Istrate, Bălosu și Tîrcă. La nivel național, întrecerea a cuprins 9 echipe și a fost dedicată fotbalului amator (fără jucători care au evoluat în primele 3 eșaloane competiționale).
Lotul selecționatei Vrancea:
Portari: Mihai Burdujel (YS Panciu), Lucian Săvulescu (Energia Vulturu);  jucători de câmp: Ionuț Nistor (Energia Vulturu), Florin Nistor (Victoria Gologanu), Nicușor Corhană (Energia Vulturu), Costel Smărăndoiu (Energia Vulturu), Ionuț Manu (AS Suraia), Ionuț Vasile (Energia Vulturu), Ionuț Căpățînă (Selena Jariștea), Răzvan Crăciun (FC Unirea Focșani), Ionuț Istrate (Voința Cîrligele), Daniel Lechea (Young Stars Panciu), Florin Ciobotaru (YS Panciu), Sorin Săpunaru (Selena Jariștea), Laurențiu Bălosu (Voința Odobești), Alin Åžotîrcă (Energia Vulturu), Alexandru Pelin (Åžoimii Mircești), Ionuț Tîlvăr (Euromania Dumbrăveni), Liviu Tîrcă (Euromania Dumbrăveni), Vlăduț Balaci (Voința Odobești).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?