Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Testul adevărului pentru selecţionata de fotbal a Vrancei


   Formația de fotbal a Vrancei, selecționata alcătuită din jucători amatori se află astăzi în fața unei mari performanțe. Echipa antrenată de Orlando Åžerbănică și Octavian Bucătaru va disputa prima semifinală din cadrul „Cupei Regiunilor”, joc în care vrâncenii vor întâlni pe stadionul Forex din Brașov (ora 14.00) selecționata județului Alba. Vrâncenii s-au calificat în semifinale după ce au încheiat pe locul 2 în grupă, după Prahova și înaintea selecționatei din Tulcea, în timp ce formația din Alba a reușit să strângă 12 puncte din tot atâtea posibile și un golaveraj de 7-0.
   În cealaltă semifinală, AJF Brașov va întâlni AJF Prahova. „Parcursul selecționatei până acum arată faptul că Superliga Vrancei este o competiție de valoare, cu un nivel foarte ridicat. Mă aștept în continuare la o evoluție de excepție și în semifinale contra Albei și, de ce nu, chiar la calificarea la turneul final din Franța”, a spus Dan Dumitru, președintele Asociației Județene de Fotbal Vrancea, cel care a fost și va fi astăzi alături de jucătorii vrânceni la Brașov.
   Câștigătoarele celor două semifinale se vor califica în finala care se va disputa în data de 23 noiembrie, ora 14.00, în organizarea Federației Române de Fotbal, la baza de la Mogoșoaia.
Lotul selecționatei Vrancea:
Portari: Mihai Burdujel (YS Panciu), Lucian Săvulescu (Energia Vulturu);  jucători de câmp: Ionuț Nistor (Energia Vulturu), Florin Nistor (Victoria Gologanu), Nicușor Corhană (Energia Vulturu), Costel Smărăndoiu (Energia Vulturu), Ionuț Manu (AS Suraia), Ionuț Vasile (Energia Vulturu), Ionuț Căpățînă (Selena Jariștea), Răzvan Crăciun (FC Unirea Focșani), Ionuț Istrate (Voința Cîrligele), Daniel Lechea (Young Stars Panciu), Florin Ciobotaru (YS Panciu), Sorin Săpunaru (Selena Jariștea), Laurențiu Bălosu (Voința Odobești), Alin Åžotîrcă (Energia Vulturu), Alexandru Pelin (Åžoimii Mircești), Ionuț Tîlvăr (Euromania Dumbrăveni), Liviu Tîrcă (Euromania Dumbrăveni), Vlăduț Balaci (Voința Odobești).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?