Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

NOU ÎN FOCȘANI! Soluţia completă pentru dermatologia estetică


   Dr Despina Căpățână vă recomandă aparatul ELOS PLUS
   
   Cu riscul de a ne repeta (știind însă că repetiția este mama învățăturii) dermatologii (profesioniștii ce avem ca obiect de studiu și apoi de lucru -pielea), atragem atenția că o piele sănătoasă și frumoasă este oglinda unui interior sănătos.
    Drept urmare recomandăm un stil de viață sănătos (alimentație naturală, evitarea noxelor, viața sportivă) dar și lupta îmbătrânirii fiziologice.
    Îmbătrânirea fiziologică a pielii înseamnă treptat deshidratarea (pierderea cantității de apă), degradarea elastinei și colagenului având drept rezultat subțierea pielii, apariția ridurilor fiziologice superficiale și profunde.
    Din fericire putem stopa îmbătrânirea și recupera degradarea colagenului cu aparate noi performante care „încălzesc” și contractă colagenul îmbătrânit recuperându-i densitatea din tinerețe.
    Platforma Elos Plus de la Syneron creație de ultimă generație oferă persoanelor active soluția ștergerii anilor, putând lucra pe ridurile profunde, pe cele superficiale, pe cicatricile de acnee, vergeturi, pe petele pigmentare sau vasculare și evident asigurând epilarea definitivă.
    Sistemul ELOS PLUS folosește tehnologia elos  de combinare a energiei optice (laser sau lumină) cu radio frecvența bi-polară.
    Folosirea Radio Frecvenței bi-polare implică un nivel redus de energie optică, crescând astfel nivelul de siguranță a pielii.
    Tratamentul se realizează la o temperatură mai ridicată datorită încălzirii duale (prin energia optică și radio frecvență) fără a pune în pericol epiderma.
    După ședințele profesionale pielea nu-și schimbă culoarea, nu e necesară izolarea la domiciliu, pacienții putându-și continua activitatea.
    Avem ambiția să demonstrăm că Focșaniul este un oraș  care se poate alinia centrelor universitare pe linie dermatologică, prin profesionalismul, siguranța și calitatea serviciilor oferite.
    Avem disponibilitatea de a oferi și județelor vecine Galați, Bacău servicii de estetică dermatologică de ultimă generație.

Adresa:    cabinet privat – Brăilei nr 4, bl 12, ap 21
                cabinet Policlinica 2 – Bucegi nr 28
Telefon: 0721.228.789

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?