Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Emoţii pentru profesorii care se visează experţi în management educaţional


   Profesorii vrânceni care și-au depus dosarele în vederea admiterii în Corpul Național de Experți în Management Educațional vor afla joi rezultatele obținute în urma analizării portofoliilor personale, analiza fiind făcută de membrii unei comisii speciale din cadrul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea. Președinta comisiei care analizează dosarele este Luminița Balaban, inspector școlar general adjunct. 
   În ziua următoare, listele cu profesorii admiși vor fi validate,  rezultatele urmând a fi afișate în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute. Profesorii nemulțumiți de rezultatele obținute au posibilitatea să depună la Inspectoratul Åžcolar contestații, în intervalul 11-15 noiembrie. Potrivit calendarului, pe 19 noiembrie va fi transmisă către Ministerul Educației Naționale lista cu rezultatele obținute de dascăli, după soluționarea contestațiilor. 
   Potrivit calendarului oficial stabilit în acest sens, în data de 22 noiembrie va fi emis ordinul de ministru privind înscrierea cadrelor didactice declarate promovate în Registrul național al experților în management educațional. Cei declarați admiși în etapa finală vor putea participa la concursurile organizate în vederea ocupării funcțiilor de directori și directori adjuncți ai unităților de învățământ, dar vor putea ocupa și funcții de inspectori școlari. Fără această calitate de expert în management educațional, funcțiile de conducere sunt imposibil de ocupat. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?