Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Tom Ford: Bărbaţii ar trebui să se machieze fără să le fie ruşine


   Creatorul de modă Tom Ford consideră că bărbaților nu ar trebui să le fie rușine să poarte machiaj, dacă astfel își îmbunătățesc aspectul fizic și își fortifică încrederea în ei înșiși. Designerul american speră ca noua sa gamă de îngrijire a pielii pentru bărbați să spargă tabuurile și să încurajeze oamenii să facă tot ce le stă în putință pentru a arăta bine, fără teama că masculinitatea lor ar putea fi compromisă, informează contactmusic.com.
   „Dacă ești la Oscar, nu există niciun bărbat pe covorul roșu care să nu poarte machiaj. Majoritatea actorilor heterosexuali pe care îi cunosc s-au obișnuit destul de repede cu acest lucru (să poarte machiaj, n.r.). Chiar și când ies în viața reală folosesc puțin autobronzant. Își vopsesc sprâncenele, își vopsesc genele – ei știu trucurile”, a declarat Tom Ford pentru revista GQ din Marea Britanie. „Dar ei nu vorbesc despre acest lucru, deoarece cred că mulți bărbați confundă ideea de a arăta bine cu ceva specific femeiesc. Dacă folosesc puțin fond de ten pentru a acoperi capilarele sparte sau un coș, asta nu înseamnă că încerc să arăt ca o femeie. Nu este nicio rușine în a dori să arăți cât mai bine”, a mai spus acesta.
   Tom Ford spune că produsele sale – la care a lucrat timp de șase ani – sunt simplu de folosit și pot face diferența în ceea ce privește stima de sine. „Îngrijirea pielii este ceva ce mă preocupă și (…) a fost întotdeauna foarte importantă pentru mine. Ritualul meu de îngrijire a pielii este foarte simplu și direct. Surprinzător, nu-mi place prea multă agitație”, a spus designerul. „Produsele mele sunt create pentru a te face să arăți și să te simți bine. Cred că sunt foarte mulți bărbați care vor și au nevoie de acest tip de produse”, a mai spus acesta.
   Tom Ford este un designer american care a cochetat cu lumea filmului, în calitate de regizor. A devenit faimos în calitate de director de creație al casei Gucci, al cărei concept l-a modernizat. Åži-a fondat propria casă de modă, care îi poartă numele, înainte de a regiza filmul nominalizat la Oscar „Un om singur/ A Single Man” (2009), cu Julianne Moore și Colin Firth.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?