Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Elevii şi-au „speriat“ profesorii


   Elevii Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu” din Mărășești au sărbătorit Halloween-ul într-o manieră proprie, ei având posibilitatea să dovedească faptul că știu să discute în limba engleză. Cu această ocazie, liceenii au reușit să-și îmbunătățească cunoștințele despre cultura engleză.
   Astfel, elevii clasei a V-a A, coordonați de profesoara de engleză Daniela Iacob, au interpretat un cântecel despre Halloween și o mini scenetă, apoi au făcut o paradă a costumelor. Colegii lor de la clasa a VI-a B, coodonați de profesoara Ionela Andrei, au „speriat” cadrele didactice. Ei au intrat în pielea personajelor din filmul „Familia Adams”. De asemenea, ei au promis că vor realiza în curând, cu ocazia Zilei Liceului, o adaptare a filmului, în manieră persoanală.
   Elevii clasei a VI-a B, coordonați de profesoara Maria Romanescu, au realizat o scenetă și au recitat mai multe poezii, activitate la care a asistat și directoarea liceului Silvia Oancia. Colegii lor din clasele a VII-a A și a VII-a B, coodonați de dirigintele Gabriela Dumitrașcu și Cristina Iankovszky au realizat diverse jocuri distractive și concursuri. De asemenea, ei au realizat și o expoziție de desene și măști de Halloween, sub îndrumarea profesoarei Ema Dragomir-Meran.
   Bineînțeles că nu au lipsit dovlecii sculptați și plăcintele cu dovleac. Chiar dacă această sărbătoare nu este specifică spațiului românesc, elevii au avut posibilitatea să discute despre influențele acestei sărbători în contemporaneitate. Seria de manifestări dedicate Halloween-ului s-a încheiat cu un bal, organizat de elevii clasei a XI-a A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?