Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Copil de 3 ani și jumătate, accidentat de o căruță


   Un copil de trei ani și jumătate, din Vulturu, a ajuns la spital după ce a fost accidentat de o căruță. Evenimentul s-a produs sâmbătă, pe raza satului Vadu Roșca, după cum ne-au spus polițiștii din cadrul Biroului Rutier. 
   Din informațiile primite de la oamenii legii rezultă că micuțul se juca cu mingea pe o stradă. La un moment dat, el a scăpat balonul, care a ajuns în mijlocul drumului. În momentul în care s-a dus după minge, copilul a fost lovit de căruță. Polițiștii ne-au spus că victima a ajuns la spital, iar în urma investigațiilor efectuate, medicii au constatat că acesta nu ar fi suferit fracturi, ceea ce înseamnă că a fost rănit ușor. Micuțul va mai fi ținut sub observație medicală în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Focșani. Polițiștii au deschis dosar penal de cercetare pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.
    Oamenii legii îi sfătuiesc pe adulți să nu-i lase nesupravegheați pe copii, mai ales atunci când aceștia se joacă pe marginea drumurilor. De asemenea, ei îi sfătuiesc pe pietoni să traverseze drumurile regulamentar. „Pietonii sunt rugați să traverseze drumurile pe marcajele pietonale, deoarece traversarea neregulamentară este una dintre principalele cauze de producere a accidentelor de circulație. O altă cauză este neacordarea de prioritate de trecere pietonilor”, a transmis inspectorul Ionuț Groza, din cadrul Biroului Rutier Focșani.
    Polițiștii au venit cu precizări și în cazul accidentului produs vineri seara, în Focșani, când un moped a fost lovit de un taximetru. „La data de 18.10.2013, ora 18.30, pe strada Republicii din municipiul Focșani, I. Liviu, de 62 ani, din localitate, în timp ce conducea auto marca Dacia nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un moped condus regulamentar de M. Ionuț-Florin, de 24 ani, din municipiul Focșani. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a mopedistului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au transmis polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?