Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Vrâncean accidentat grav în judeţul Brăila


   Un bărbat de 44 de ani, din comuna Jariștea, a ajuns în stare gravă la un spital din Brăila, după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul nu a oprit pentru a vedea dacă victima se simte bine sau nu și nici nu a sunat la 112 să ceară ajutor, ci și-a continuat deplasarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În ceea ce privește victima, polițiștii brăileni spun că aceasta nu purta vestă reflectrorizantă, aflându-se lângă o autoutilitară staționată, pe care nu o semnalizase corespunzător. 
   Polițiștii brăileni au deschis dosar penal și continuă cercetările pentru a-l identifica pe șofer. „Marți, la orele 22:20, un șofer necunoscut, în timp ce conducea autoturismul, pe DN23, la km 48+800 metri, în afara localității Gulianca, județul Brăila, dinspre municipiul Brăila către municipiul Focșani, a surprins și accidentat grav pe A. Marian, de 44 ani, din comuna Jariștea, județul Vrancea, care se afla pe partea carosabilă, lângă autoutilitara pe care o lăsase staționată și nesemnalizată corespunzător. Partea vătămată nu era echipată cu vestă reflectorizantă și nu avea montate triunghiurile reflectorizante, și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor. Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Polițiștii de la Serviciul Rutier au efectuat cercetarea la fața locului și continuă verificările pentru identificarea șoferului”, se arată într-o informare a IPJ Brăila.
   Cine poate da relații despre identitatea șoferului care a fugit de la locul accidentului este rugat să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție ori să apeleze numărul pentru urgențe 112. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?