Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Premierul Ponta, la Liturghia de Sfânta Cuvioasă Parascheva


   Premierul Victor Ponta le-a transmis luni tuturor românilor, cu ocazia sărbătorii de Sfânta Parascheva, să fie călăuziți de cele mai bune gânduri. ”Cu ocazia sărbătorii de Sfânta Cuvioasă Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, le doresc românilor să fie călăuziți de cele mai bune gânduri și le urez tuturor multă sănătate și bucurie alături de familii!”, a fost mesajul premierului postat pe pagina sa de Facebook.
   Victor Ponta a participat luni la Liturghia oficiată cu ocazia Sfintei Sărbători a Cuvioasei Parascheva la Catedrala Mitropolitană din Iași. De asemenea, la Liturghie a participat și subprefectul județului Vrancea, Cristi Misăilă.
   Sfânta Parascheva de la Iași se bucură alături de Sfântul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucureștilor, de un cult deosebit, mai mult decât toți ceilalți sfinți care au moaște în România. În fiecare zi, la Catedrala Mitropolitană din Iași, de dimineață până seara târziu, se face un mic pelerinaj, cu credincioși de toate vârstele și din toate locurile, veniți la rugăciune. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?