Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Doi vrânceni, vicecampioni mondiali la karate SKDUN


   Karateka vrânceni au lovit din nou. De data aceasta, la nivel mondial! Clubul Sportiv Unirea Focșani a obținut patru medalii la Campionatului Mondial de Karate Shotokan SKDUN de la Novi Sad – Serbia (21st SKDUN World Shotokan Karate Championship), competiție care a reunit în week-end cei mai buni practicanți ai karate-ului pe plan mondial. Doi dintre cei mai buni practicanți de arte marțiale de la Unirea, Teodora Strompl și Radu Mihai au urcat pe podium atât la individual, cât și cu echipa României în proba de kumite. 
   Teodora Strompl a cucerit medalia de argint la junioare individual și a devenit vicecampioană mondială și medalia de bronz cu Naționala României, iar Radu Mihai a obținut medalia de bronz la seniori individual și medalia de argint cu Naționala României. Vrâncenii au mai bifat o medalie de argint cu echipa României la kumite seniori masculin, prin Robert Giurgea, sportiv descoperit și format la Clubul Sportiv Unirea Focșani, dar care acum reprezintă în competiții clubul Åžtiința Bacău. 
În cursa spre medalii, România a trecut suprinzător de Naționala Serbiei, campioana mondială de la ediția din 2012. Karateka de la Unirea Focșani sunt antrenați de sensei Aurel Giurgea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?