Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Gâscă va fi judecat pentru uciderea lui Vrabie


   Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au finalizat ancheta în  cazul lui Costel Gâscă, din Păunești, acuzat că l-a ucis pe Ion Vrabie, din aceeași localitate, cu o lovitură de pompă de bicicletă. Chiar dacă fapta a fost încadrată inițial la tentativă de omor, la câteva zile de la agresiune, victima a decedat într-un spital din București. Procurorii ne-au comunicat că există o legătură de cauzalitate între lovitura aplicată de inculpat și decesul victimei. Zilele trecute, anchetatorii au finalizat ancheta printr-un rechizitoriu de trimitere în judecată a lui Costel Gâscă. 
   Scandalul s-a petrecut în seara zilei de 3 iulie. Inculpatul împrumutase bicicleta unei vecine pentru a merge în alt sat. S-a întors cam târziu, iar între el și proprietara bicicletei a izbucnit un conflict. Auzind zarva din curte, fiul femeii a ieșit din casă să vadă ce se întâmplă. Gâscă s-a luat la harță și cu el și chiar au început să se îmbrâncească. La un moment dat a apărut victima, respectiv Ion Vrabie, bunicul băiatului, care a intervenit pentru a aplana conflictul între cei doi. Atunci, Gâscă a vrut să arunce cu pompa de la bicicletă în tânăr, dar l-a lovit pe bătrân direct în cap, provocându-i leziuni foarte grave. 
   Bătrânul, de 75 de ani, a fost transportat la Spitalul municipal Adjud, dar pentru că starea sa de sănătate era foarte gravă, medicii au decis să-l trimită la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București.după câteva zile, el a murit. Imediat după faptă, Costel Gâscă a primit mandat de arestare preventivă. La audieri, acesta a recunoscut fapta și a declarat că regretă ceea ce a făcut. 
Dosarul său va fi judecat la Tribunalul Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?