Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Omorât de un motociclist băut și fără permis


    Un tânăr a murit, sâmbătă noapte, din cauza inconștienței amicului său. Băut și fără permis, acesta din urmă a condus o motocicletă, pe care se afla și victima. La un moment dat, motociclistul Costică Cosmin Lupu a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu motocicleta în afara părții carosabile.
    În urma impactului cu solul, prietenul său, Petru Aștefanei, care stătea pe locul din spatele conducătorului, a murit de loc. Motociclistul a scăpat cu răni ușoare, iar după ce își va reveni va trebui să dea socoteală pentru fapta sa. El va fi cercetat pentru ucidere din culpă, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru că motocicleta nu era înmatriculată. „La data de 05.10.2013 ora 23.00, pe Drumul Județean 205E, pe raza comunei Å¢ifești, L. Costică-Cosmin, de 23 ani  din localitate, fără permis de conducere și aflat sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce conducea o motocicletă marca Yamaha neînmatriculată, a derapat și s-a răstrunat  în afara părții carosabile. În urma incidentului a rezultat decesul pasagerului motocicletei, A. Petru, de 36 ani din comuna Å¢ifești și rănirea ușoară a motociclistului. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a transmis inspectorul principal Adrian Dochioiu, de la biroul de presă al IPJ Vrancea.
    Un alt accident s-a produs, tot la sfârșitul săptămânii trecute, pe DN 2L, în apropierea orașului Panciu. Potrivit informațiilor primite de la polițiști, Iulian G., de 57 de ani, din Focșani, în timp ce se deplasa pe drumul național cu un autoturism Dacia Solenza, din cauza neatenției în conducere a intrat în coliziune cu o căruță, care circula în fața sa. În urma impactului, căruțașul Vasile O., de 65 de ani, din Panciu, a fost rănit ușor. Bărbatul a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit dosar penal. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, dar și cine se face vinovat.
    Și un biciclist a ajuns la spital cu răni grave, după ce a căzut de pe bicicletă direct pe asflat. Evenimentul rutier s-a produs vineri seara, pe DN 23A, în apropirea comunei Milcovul. „O Ilie., de 58 ani din Milcovul, în timp ce se deplasa cu bicicleta, pe fondul neatenției s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, rănindu-se grav. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, au explicat polițiștii.
    Un alt accident grav s-a produs în apropiere de Sascut, județul Bacău, iar cei care le-au acordat îngrijiri medicale victimelor au fost medicii și paramedicii vrânceni. În plus, la fața locului a ajuns și un echipaj de descarcerare de la Adjud , întrucât una dintre victime nu putea fi scoasă din mașină.  
    Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții ISU Vrancea, evenimentul rutier în care au fost implicate două autoturisme, una cu numere de Iași, iar cealaltă de București, s-a produs vineri seara, pe DN 2 E85. În urma acestui accident, două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind preluată de la fața locului în stare gravă. Reprezentanții ISU Vrancea ne-au precizat că la locul accidentului a ajuns un echipaj de la descarcerare, care a acționat pentru scoaterea unui bărbat de 56 de ani, ce rămăsese încarcerat într-una dintre mașini. Ulterior, victima, care era în stare destul de gravă, a fost preluată de un echipaj al ambulanței și transportată la spital. De asemenea, echipajul SMURD a preluat un alt rănit, care era poliutraumatizat și care era stabil și conștient. Totodată, pompierii vrânceni au fost cei care au curățat asfaltul de resturile rezultate în urma coliziunii dintre un Renault Megane și un Opel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?