Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

La judecată deoarece a condus băut şi a accidentat 3 persoane


   Un conducător auto din Odobești a fost trimis în judecată, el fiind acuzat că a produs un accident rutier, băut fiind. Accidentul în care a fost implicat Vasile Valentin B., de 23 de ani, a lăsat urmări, trei persoane fiind rănite în urma impactului dintre două mașini.
   Potrivit rechizitoriului, evenimentul rutier a avut loc pe 27 octombrie 2012. Tânărul se afla la volanul unui autoturism Renault Laguna și se deplasa pe direcția Jariștea-Odobești. În jurul orei 19.30, cel mai probabil din cauza neatenției, mașina condusă de inculpat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o Dacia 1310, care circula regulamentar. Trei persoane din Dacia au fost rănite. Una dintre ele a avut nevoie de 110-120 de zile de îngrijiri medicale, o alta de 75-85 de zile de îngrijiri medicale, iar o a treia a scăpat mai ușor, cu numai 35-40 de zile de îngrijiri medicale.
   Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe șofer și a rezultat că acesta se urcase la volan deși consumase alcool, având în sânge o alcoolemie de 1,50 grame per litru alcool pur. În timpul cercetărilor a fost dispusă și efectuarea unei expertize, care l-a indicat pe Vasile drept răspunzător de producerea accidentului. În fața anchetatorilor, tânărul a recunoscut fapta și a declarat că regretă ceea ce s-a întâmplat. Victimele accidentului au declarat că vor preciza în fața instanței de judecată dacă se vor constitui părți civile și ce pretenții materiale vor avea.
   Dosarul va fi soluționat de magistrații Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?