Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Hugh Jackman consideră că are mult mai mulți bani decât ar avea nevoie


   Hugh Jackman – despre care se zvonește că a primit 100 de milioane de dolari pentru a interpreta personajul Wolverine în mai multe filme – își face griji că ar putea fi perceput drept lacom și este conștient de faptul că obține mult mai mulți bani decât oamenii normali, conform publicației The Times. „Am mai mulți bani decât am nevoie. Asta e sigur. Când se transformă însă în lăcomie? Există oare un punct de la care poți spune că ai destui și să împarți restul de bani celor care au nevoie? Sunt puțin rușinat și mă simt oarecum inconfortabil cu banii mei. Oare ce efect vor avea acești bani asupra copiilor mei când vor fi mai mari?”, s-a întrebat actorul.
   Actorul australian în vârstă de 44 de ani, care are un băiat, Oscar, 13 ani și o fiică de 8 ani, Ava, alături de soția sa, Deborra-Lee Furness, a jucat în numeroase filme dar a precizat că abia recent a început să se simtă ca un actor „adevărat”, odată cu nominalizarea la Oscar pentru rolul din musicalul ‘Les Miserables’.
   După ce a primit nominalizarea, Jackman a participat la o cină cu alți actori nominalizați, printre care Daniel Day-Lewis, Robert DeNiro, Tommy Lee Jones, Alan Arkin și Joaquin Phoenix. „În primele 15 minute atmosfera a fost destul de stânjenitoare, însă după vreo două beri și câteva pahare de vin toată lumea s-a relaxat iar acea cină a devenit ceva ce nu voi putea uita vreodată”, a mai povestit el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?