Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

CSM 2007 Focşani şi-a trecut în cont primul succes


   Gruparea de handbal masculin CSM 2007 Focșani a obținut prima victorie în Divizia A, 34-29 (17-16) în fața echipei Universitas Iași, joc care a contat pentru etapa a doua. Întâlnirea cu nou promovata ieșeană s-a dovedit mult mai dificilă decât ar fi fost de așteptat. Mai întâi, pentru că, în prima repriză jocul în apărarea al gazdelor a fost deficitar și pentru că elevii profesorului Viorel Ciubotaru au irosit mai multe atacuri și le-au permis oaspeților să lovească fulgerător pe contraatac.
   Apoi, pentru că actuala echipă a Universitas-ului mai păstrează doar numele din vară, când au câștigat turneul de promovare, lotul fiind aproape cu totul nou. ntâlnirea a debutat fulminant pentru gazde care în trei minute conduceau cu 4-0 și se părea că meciul va fi un galop de sănătate pentru Iulian Neață și colegii săi. Au fost suficiente câteva mingi pierdute în atac pentru ca oaspeții să le speculeze matematic, să se apropie și, în minutul 11,30, să egalate la 7. Apoi scorul a mers din avans de un gol, în egalitate, pentru ca, la pauză, să se intre cu 17-16. 
   Repriza a doua a adus în teren o formație a Focșaniului cu o exprimare mult mai sigură în apărare și cu eficacitate mult mai mare în atac, unde gazdele și-au permis să facă și spectacol. Avantajul CSM Focșani 2007 a crescut constant până la șapte goluri pentru ca, în final, când profesorul Viorel Ciubotaru a trimis în joc toți tinerii din echipă, diferența de scor să se reducă la cinci goluri. CSM 2007 Focșani a evoluat cu: Rusu, Ungureanu – Necoară – 2 goluri, Sîsîeac – 4, Constantin, Vasilache – 4, Rotaru – 2, Nelu – 1, Tănase, Gheorghe – 3, Barbu – 3, Popa – 10, Neață – 4, Bălan, Năstăsie – 1, Smeu. 
   Mâine, în cadrul rundei a treia a Diviziei A, CSM 2007 Focșani va evolua în deplasare împotriva echipei Poli Åžtiința Miroslava Iași (ora 13.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?