Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Şofer cu o alcoolemie de 0,73 în aerul expirat


   Un bărbat din Focșani a băut bine, apoi a plecat la plimbare la volanul unui autoturism. El a fost prins de polițiști la finele săptămânii trecute, iar acum este cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. George L., de 60 de ani, a fost tras pe dreapta în timp ce se deplasa cu un autoturism Dacia, pe strada Grivița din orașul Panciu. Polițiștii și-au dat seama că șoferul era băut, motiv pentru care l-au testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost de 0,73 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge. 
   Tot la Panciu, dar pe strada Nicolae Titulescu, polițiștii l-au depistat pe Marinel-Sava G., de 41 ani, din comuna Movilița, în timp ce conducea un autoturism Fiat având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 30.08.2013. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal de cercetare. Un alt bărbat cu dosar penal este Åžtefan G., de 20 de ani, din comuna Ciorăști. El se deplasa pe DN 23 B cu un moped în momentul în care oamenii legii i-au făcut semn să oprească. Atunci când i-au cerut permisul, el nu a avut ce să le arate pentru că nu are așa ceva. 
   Au fost și șoferi care au consumat alcool, iar atunci când au fost opriți în trafic de polițiști au refuzat să colaboreze cu aceștia. Este cazul lui Florian S., din comuna Gugești, pe care polițiștii îl suspectează că a condus băut. „La data de 22.09.2013, ora 01.00, pe Aleea Panseluțelor din comuna Dumbrăveni, polițiștii l-au depistat pe S. Florian, de 36 ani, din comuna Gugești, în timp ce conducea autoturismul marca Daewoo și deoarece prezenta halenă alcoolică i-a fost solicitat să se supună testării alcooltest, precum și recoltării de probe biologice, dar acesta a refuzat. În cauză s-a întocmit dosar penal”, au precizat oamenii legii. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?