Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Vrâncean implicat într-un accident cu doi morţi şi trei răniţi


   Un grav accident de circulație s-a produs ieri dimineață, pe DN 2 E85, în localitatea buzoiană Mărăcineni. În urma accidentului în care a fost implicat și un vrâncean de 21 de ani, respectiv șoferul uneia dintre mașinile care s-au ciocnit, două persoane au murit și alte trei au fost rănite. Presa buzoiană scrie că persoanele decedate mergeau la înmormântarea unei rude din comuna Bisoca, care ar fi decedat tot într-un accident rutier.
   Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că șoferul unui autoturism marca Dacia Solenza ar fi ieșit dintr-o parcare fără să se asigure, moment în care a fost lovit de autoutilitara condusă de tânărul din Vrancea. În urma impactului violent, o femeie a murit pe loc, iar cea de-a doua a decedat la spital. Totodată, alte trei persoane, tot din Dacia, au fost rănite. Åžoferul vrâncean nu a pățit nimic.
    „În dimineața zilei de 12 septembrie a.c., pe DN 2 E85, pe raza localității Mărăcineni, s-a produs un grav accident de circulație. Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri a rezultat că în momentul în care  a ieșit dintr-o parcare în DN 2 E85, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Râmnicu Sărat nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare condusă din direcția Buzău către Râmnicu Sărat de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Vrancea. În urma impactului dintre cele două autovehicule, au decedat două pasagere din autoturism, în vârstă de 57, respectiv 68 de ani, iar conducătorul autoturismului și alte două persoane care îl însoțeau au suferit vătămări corporale (o femeie și un bărbat în vârstă de 55 de ani). În cauză s-a întocmit dosar pena, cercetările fiind continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Buzău”, se arată într-o informare a IPJ Buzău.
    Sunt și variante conform cărora șoferul Daciei a vrut să întoarcă  pe linia dublă continuă după ce ar fi greșit drumul, moment în care a fost lovit în plin de duba care circula regulamentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?