Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Noul AFTER SCHOOL =Club TINU= vine acum în întâmpinarea părinţilor


   Părinții care nu au în grija cui să își lase copiii pe perioada serviciului pot opta pentru un loc la „Club Tinu”. Noul proiect after school se va deschide odată cu noul an școlar și va funcționa într-o clădire situată vis-a-vis de Liceul Tehnologic „G.G. Longinescu” din Focșani. Copiii vor fi întâmpinați într-un spațiu primitor, familial și luminos dotat cu o sală de relaxare și trei săli de clasă pentru studiu. Clubul Tinu se adresează copiilor din clasa pregătitoare până la clasa a IV-a și este prevăzut cu camere de supraveghere iar părinții pot vedea copiii ce fac pe perioada cât ei stau acolo. Programul este deschis între orele 12.00 si 18.00. In situatii deosebite copii pot ramane si peste noapte. Transportul copiilor de la unitatea de învățământ la club se face cu autovehiculele clubului. Totodată, o firmă de catering va asigura masa copiilor.
   Alături de cadre didactice specializate, scolarii vor lua parte la cursuri de limbi străine, consiliere psihologică,  activități plastice si cultural artistice, design, lucru pe calculator, jocuri de rol, jocuri educative (de memorie, de inteligenta, etc.),  încercări gastronomice și de croitorie. 
   Clubul Tinu va fi deschis și pe perioada vacanțelor, ceea ce înseamnă un avantaj major pentru părinți. „Pentru siguranța copiilor care încheie cursurile scolare și având în vedere că nu sunt acomodați să stea singuri la domiciliul lor ne-am gândit să înființăm acest club. 
Există părinți care sunt foarte ocupați și nu au timp să se ocupe de educația și dezvolatarea copilului și ne-am gândit să venim în sprijinul acestora. Copiii vor fi preluați de la școală la ora 12.00. Vor avea parte la noi de masa de prânz si gustare, o masă specială pentru copii adusă de o firmă de catering, iar dupa un scurt program de relaxare urmeazăsa efectueze temelepentru ziua urmatoare, pe care le vor face cu personal specializat. Timpul liber care le va mai ramine il vor petrece efectuind activitati care sa le imbogateasca bagajul de informatii privind cultura generala”, a precizat Vasilica Lățcan psiholog, fondator al Clubului „Tinu”.  Taxa lunară de acces la acest club este de 650 lei.
ADRESA: FOCSANI ,STR. MARASESTI, NR.21, AP.2 vis-a-vis de Liceul Tehnologic „G.G. Longinescu” . TEL: 0744.613.509; 0237/62.15.01

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?