Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Un şofer băut a refuzat să fie testat cu alcooltestul


   Un șofer din Brașov, asupra căruia plana suspiciunea că ar fi consumat alcool înainte de a urca la volan, nu a vrut sub nicio formă să colaboreze cu polițiștii. El nu a vrut cu niciun chip să suflet în alcooltest, ba a refuzat și să meargă la spital pentru probe de sânge. Mașina condusă de Dragoș Ioan B., de 28 de ani, din Brașov, a fost trasă pe dreapta în noaptea de duminică spre luni, la ora 02.10, pe strada Onești din Adjud. Polițiștii spun că șoferul mirosea a alcool și pentru a refuzat să fie testat, pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare.
    Luni, la ora 12.40, polițiștii l-au depistat pe raza comunei Sihlea pe Aurel F., de 32 ani, din Poiana Cristei, în timp ce conducea un moped Honda, proprietate personală, fără ca autovehiculul să fie înregistrat, și fără ca el să aibă permis de conducere. Åži pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare. În aceeași zi, „pe strada Republicii din Focșani, a fost depistat G. Marin, de 55 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, având autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.
    În noaptea de luni spre marți, la ora 00.30, polițiștii din Suraia l-au oprit în trafic pe Emil A., de 44 de ani, din localitate. În momentul în care a fost tras pe dreapta, bărbatul conducea un autoturism Ford. Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul alcoolemiei a fost de 0,71 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital pentru probe de sânge, pe numele său fiind întocmit dosar penal de cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?