Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

A furat telefonul mobil al prietenului


   Radu Costel D., de 22 de ani, din Pufești, a fost trimis în judecată de procurori, fiind acuzat că a furat un telefon mobil de la un cunoscut de-al său, în timp ce călătoreau cu trenul. Ghinionul său a fost că a fost prins imediat de o patrulă a poliției, alertată de strigătele celui care a rămas fără telefonul mobil.
   Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, fapta s-a petrecut la data de 2 iunie 2013, după plecarea din gara Mărășești a unui tren Interregio, care circula pe direcția Focșani-Adjud. Inculpatul l-ar fi întrebat pe un cunoscut de-al său dacă are telefon mobil asupra sa, iar interlocutorul său a scos aparatul. Cel mai probabil sub pretextul că se uită la el, l-a luat în mână, iar apoi s-a îndepărtat în grabă cu tot cu telefon. Partea vătămată a strigat după ajutor și imediat au apărut polițiștii, care l-au oprit pe Costel.
   La controlul corporal efectuat asupra inculpatului a fost găsit telefonul, care mai apoi a fost restituit părții vătămate. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul a mai avut probleme cu legea penală, fiind recidivist. În prezenta cauză este acuzat de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?