Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Ultima testare pentru funcţionarii din Finanţe


   Funcționarii din Finanțe care au picat testarea de la Galați mai au o șansă la interviul care are loc astăzi (sâmbătă, 31 august) pentru cele 350 de posturi vacante puse la dispoziție de Agenția Națională de Administrare Fiscală. Inițial, nu mai puțin de 30 de funcționari de la Fiscul vrâncean trebuiau să participe la concursul derulat la nivelul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați, de care aparține Administrația Județeană Financiară Vrancea. Aproape două treimi dintre aceștia au picat la proba scrisă sau interviu, și apoi și-au depus opțiunile pentru posturile vacante la nivelul ANAF. „Toate persoanele care au susținut examenul de testare profesională organizat la nivelul DGRFP Galați și au fost declarate respinse, indiferent de natura motivelor de mai sus, au posibilitatea de a depune cereri pentru interviul de mâine, 31 august 2013, organizat la București în vederea ocupării unui număr de 350 de posturi vacante puse la dispoziție de către ANAF”, au precizat reprezentanții ANAF pentru „Monitorul de Vrancea”.
    Celor care au picat examenul li se adaugă persoanele care au absentat, printre care Mugurel Mălureanu, pedelistul care a trecut prin mai multe instituții ale statului după 2009. Acesta îl avea concurent pe post pe Gheorghe Roman, funcția vizată fiind cea de șef birou programare și analiză.
    Pe posturile de conducere ale Administrației județene sunt împuterniciți Marian Lungu- șef administrație, ajutat de Ioan Chicoș-colectare, Constantin Grigorică- inspecție fiscală și Gabriel Nicolau-colectare contribuabili mijlocii.
    Prin reorganizarea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Administrația județeană a preluat localitățile care înainte erau administrate de  Administrația Financiară Focșani, iar serviciile fiscale din Adjud și Panciu pe cele administrate de fostele administrații. Astfel, reorganizarea nu ar trebui să afecteze activitatea curentă a unităților fiscale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?