Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

VREMEA va fi instabilă în toată ţara, astăzi


   Vineri, VREMEA va fi răcoroasă, dimineața și noaptea, în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales ziua, când se vor semnala averse și descărcări electrice local la munte – în special în Carpații Meridionali, Oltenia, în jumătatea de vest a Munteniei, sudul Transilvaniei, pe arii restrânse în nordul Moldovei și posibil izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-vestice și estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în nordul Moldovei și 26 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 6 și 16 grade.
   La munte, vremea va fi răcoroasă, dimineața și noaptea. Cerul va avea înnorări temporare mai ales ziua, când se vor semnala averse și descărcări electrice în Carpații Meridionali și pe arii mai restrânse în restul zonelor montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă. Temperatura aerului va marca o scădere ușoară față de ziua precedentă.
   La mare, vremea se va răci față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil și vor fi condiții pentru ploi slabe în timpul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în timpul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 24 de grade, iar cele minime între 15 și 16 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 și 24 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?