Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Școala Belazza Profesional Academy: noi oportunități de dezvoltare pe plan profesional pentru tine


   Belazza Profesional Academy organizează școala de formare profesională cu sprcializările: coafor, frizerie, manichiură, pedichiură, unghii false, cosmetică, machiaj profesional, masaj. Cursurile sunt acreditate de CNFPA, Ministerul Muncii și Ministerul Educației, diploma fiind recunoscută în Uniunea Europeană.
   Trăim vremuri de confuzie și neîncredere în ziua de mâine. Fiecare decizie pe care o luăm poate afecta parcursul vieții noastre. Este firesc ca atunci când decidem în ce domeniu să activăm, sau suntem obligați la reorientare profesională, ne gândim în primul rând la abilitățile fiecăruia dintre noi și, nu în ultimul rând, la ce ne îndeamna inima. Dacă acest îndemn se leagă de arta frumuseții, răspunsul nostru este ca veți face o alegere inspirată.
   Vino la cursurile organizate de Belazza Profesional Academy: coafor, frizer, manichiura-pedichiura, technician maseur, stylist protezist (unghii false), cosmetică, machiaj profesional, gene false și vei găsi aceea carieră pe care o căutai mereu.
   Cursurile Academiei de Înfrumusețare Belazza Profesional Academy se bazează în primul rând pe calitate oferind cei mai buni traineri, spații generoase, dotări, aparatură și ustensile de lucru de la branduri cu renume . Parcurgerea cursurilor și respectarea indicațiilor profesorului îndrumător, vă vor permite ca în cel mai scurt timp, să obțineți performanțe semnificative și de calitate !
Participanții la curs învață atât în teorie cât și prin practică despre tehnicile de lucru, la ce-a mai înaltă calitate și la standarde occidentale.
   Prima serie de cursuri, ce va debuta pe 2 septembrie și vine cu o reducere de 10% pentru cei înscriși până la această data.
   Relații suplimentare se pot obține direct la sediul din Str. Dr. Telemac colț cu Str.Rarău sau la Tel. 0337.104.688,  0732.487.964

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?