Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Futsal: United Galaţi – Progresul Focşani 7-4 (2-1)


   Echipa de futsal Progresul Focșani a pierdut ieri, 7-4 (2-1) testul de verificare susținut pe terenul colegei din Liga I, United Galați. Chiar dacă echipa sa a suferit o înfrângere, directorul sportiv al focșănenilor, Petrache Gurguiatu s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale. Golurile Progresului au fost marcate de Daniel Burcăcel, Elvis Ilaș, Sorin Popa și Florin Stanciu. 
   În afara marcatorilor, Progresul Focșani a mai evoluat cu Vali Borș și Bogdan Sava (portari), Marin Ungureanu, Liviu Dumitriu, Sergiu Sava, Cristian Bîra și un jucător nou, Mihai Joghiu, care a evoluat în trecut la echipa de fotbal Inter Clinceni. „Am condus cu 1-0, am ratat trei ocazii mari de gol, dar pregătirea fizică și-a spus cuvântul în repriza a doua. Per total, sunt mulțumit de joc, dar mai avem de corectat câteva greșeli pe care le facem în faza de atac”, a spus Petrache Gurguiatu. 
   Luni, 2 septembrie de la ora 18.00, echipa de futsal Progresul Focșani va debuta în liga I la futsal, sezonul 2013-2014, urmând a întâlni pe în deplasare formația Dunărea Călărași. Partida va putea fi urmărită live și pe unul din canalele Digisport.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?