Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Bătut crunt de un consătean


   Un bărbat din satul Motnău, comuna Dumitrești, a ajuns la spitalul din Focșani, iar apoi la cel din Galați, după ce a fost bătut de un consătean. Incidentul s-a petrecut luni seara, dar a fost anunțat abia marți, atunci când victima a început să se simtă rău și a chemat ambulanța. Polițiștii au fost și ei informați despre incident și au început verificările pentru a stabili ce s-a întâmplat.
    Din primele verificări a reieșit că luni seara, victima și agresorul, respectiv Åžtefan G., de 62 de ani, și Costel B., s-au întâlnit în curtea unei cunoștiințe comune. Au stat de vorbă și au băut câte ceva. La un moment dat au apărut și niște neînțelegeri, iar cei doi au început să se lovească. Åžtefan G. a fost lovit destul de rău, dar nu a anunțat poliția și nici nu a mers la spital după incident. În ziua următoare, adică marți, el a început să se simtă rău și a chemat ambulanța. 
   Bărbatul a fost preluat de echipajul medical și transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, fiind ținut sub supraveghere medicală la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Medicii vrânceni l-au diagnosticat cu „traumatism cranio-facial, traumatism piramidă nazală, echimoză periorbitală bilaterală, traumatism toracic și hidropneumotorax (sânge în plămâni-n.r.)”.  Ulterior, bărbatul a fost transportat la spitalul din Galați.
    Polițiștii din Dumitrești ne-au precizat că victima nu a depus nicio plângere. Oamenii legii așteaptă ca aceasta să fie externată și să le prezinte documentele medicale. Până atunci, polițiștii vor continua verificările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?