Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: „Dublă“ pentru Ciprian Dumitriu la noua sa echipă, SV Neubäu


   Fotbalistul focșănean Ciprian Dumitriu a debutat cu goluri pentru noua sa echipă, SV Neubäu (Germania) în confruntarea câștigată de Neubäu, 5-2 împotriva echipei FC Rotz din cadrul celei de-a doua faze regionale a Cupei Germaniei. Introdus în minutul 55, Dumitriu a lăsat antrenorilor o bună impresie și a reușit o „dublă” în minutele 62 și 73. Celălalt fotbalist focșănean aflat la gruparea de liga a VI-a din Germania, Răzvan Duțu nu a evoluat în acest meci, din cauza unor probleme medicale. Dumitriu a fost folosit și în confruntarea câștigată de formația sa, 2-0 împotriva echipei care înaintea etapei a treia se află pe locul 2, DJK Beucherling. SV Neubäu este lider, cu punctaj maxim și golaveraj 9-4, în Liga Bayern. „Am semnat cu echipa din Neubäu pe o perioadă de un an de zile, atât eu, cât și Duțu. Baza sportivă este una de excepție. La stadion avem tot ce ne trebuie.
   După fiecare antrenament sau meci oficial, îți poți lua ce vrei: suc, bere, cafea, energizant. Pe finanțatorul principal al echipei nu prea îl vedem la stadion. Patronul vine doar la meciurile importante, și, sâmbătă a fost cu noi la partida cu echipa care se afla pe locul 2. Am fost primiți foarte bine de ceilalți jucători din lot. Echipa beneficiază de condiții excelente, iar totul este ca la carte, cu program de antrenament, program de odihnă. Germanii au altă mentalitate și privesc fotbalul altfel”
, a spus Ciprian Dumitriu. Cei doi fotbaliști vrânceni sunt cazați la o pensiune de patru stele din zonă. Interesant este faptul că la partidele pe care gruparea din Neubäu le susține pe teren propriu asistă în medie aproximativ 1000 de spectatori, echipa are imn propriu care răsună în difuzoare înaintea fiecare partide, dar și un crainic. „Când am dat primul gol în partida cu FC Rotz, crainicul a strigat aproape un minut: gol Dimitriv Niculaie”, a spus Ciprian Dumitriu, care mai are un prenume, Nicolae. Astăzi, Dumitriu împlinește 28 de ani și pe site-ul oficial al echipei SV Neubäu apare ca fiind de naționalitate bulgară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?