Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Arest menţinut pentru bărbatul acuzat de violarea unei barmaniţe


   Bărbatului acuzat că a violat, bătut și tâlhărit o barmaniță în cartierul Sud din municipiul Focșani i-a fost menținută măsura arestului preventiv. Ieri, magistrații Tribunalului Vrancea au decis ca Raj Pantelimon să rămână în arest, la dispoziția instanței, pe perioada rejudecării dosarului. „Menține arestarea preventivă a inculpatului Pantelimon Raj. Cu recurs în termen de 24 de ore de la comunicare pentru inculpatul Pantelimon Raj, aflat în Penitenciarul Focșani”, se arată în încheierea de ședință a completului ce a soluționat cauza.
   Reamintim că magistrații Tribunalului Vrancea l-au găsit vinovat pe Raj  Pantelimon de comiterea infracțiunilor de tentativă la omor deosebit de grav și l-au condamnat la 8 ani de închisoare. Fiind recidivist, în prima pedeapsă s-a regăsit și un rest neexecutat dintr-o altă condamnare. Dosarul a ajuns mai apoi în apel la Curtea de Apel Galați, dar instanța gălățeană a decis rejudecarea cauzei de către instanța de fond, respectiv Tribunalul Vrancea.
   Fapta recidivistului datează din 13 septembrie 2012. Procurorii îl acuză pe inculpat că a acostat o tânără de 22 de ani pe o stradă din cartierul Sud, a lovit-o cu pumnii și picioarele peste cap și corp, apoi a întreținut relații sexuale cu ea. Tânăra a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale după ce un polițist a auzit strigătele sale. Imediat după comiterea faptei, Raj a fost arestat preventiv. În același dosar, el mai este acuzat de comiterea unei tâlhării în noaptea de 17 spre 18 aprilie, pe strada Popa Åžapcă din municipiu. Atunci, bărbatul ar fi lovit o femeie cu pumnul în față, a trântit-o la pământ și i-a luat telefonul mobil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?