Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Sportivii de la Smart Dance Adjud, în tabără la Moeciu


   Aproape 100 de sportivi de la clubul de dans sportiv Smart Dance Adjud se află în acest zile într-o tabăra educativă (dans sportiv, muzică, limba engleză, autoapărare). Aceasta are loc la pensiunea Vraja Muntelui din Moeciu, județul Brașov. 
   În municipiul Adjud, singurul club de dans este Smart Dance. Clubul, cu o activitate relativ recentă în sfera dansului sportiv, își desfășoara activitatea în incinta Clubului Copiilor din Adjud.  Program antrenamente: marți și  joi 17.00 – 21.00 (pe grupe de vârstă și performanță). Antrenamente de dans sportiv pentru mici și mari cu vârste se adresează celor cu vârsta între 4 și 75 de ani, dar se pot face și coregrafii diverse pentru valsul mirilor sau pentru alte petreceri, dans țigănesc, dans oriental etc.   
   Abonamentul variază în funcție de numărul de ședințe și costă între 50 și 250 lei. Pregătirea este asigurată de antrenorul Valentin Ilieș și coregraf Mihaela Cîmpeanu. Sportivii înscriși, sau nu, în FRDS au participat la numeroase competiții organizate în întreaga țară sub egida Federatiei Române de Dans Sportiv, unde au câștigat podiumul, locurile 4-7, sau doar experiență, fiind răsplătiți cu medalii și cupe. Pentru mai multe detalii, Clubul Smart Dance Adjud va stă la dispoziție prin tel. 0745.175573, sau e-mail smart.dance @yahoo.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?