Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Cum va fi VREMEA vineri în ţară, la munte şi la mare


   Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua la munte și în sudul țării, iar noaptea în nord-est, unde izolat, vor fi averse și, posibil, descărcări electrice, informează Administrația Națională de Meteorologie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în nordul Moldovei și 34 de grade în Banat și Oltenia, iar cele minime se vor situa între 10 și 21 de grade.

LA BUCUREÅžTI
   Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, însă probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade, ușor mai scăzută în cartierele periferice.

LA MARE
   Vremea va fi în general frumoasă cu cerul  variabil. Vântul va sufla slab și moderat cu intensifcări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 19 și 21 de grade.Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 si 24 de grade

LA MUNTE
   Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în estul Carpaților Meridionali și în Carpații de Curbură unde,  izolat vor fi averse și posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?