Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Nuntă mare în familia doctorului Ursescu


      Vasile Ursescu, medic specialist în pneumologie la Spitalul Județean Focșani, și-a însurat în acest week-end băiatul. Ciprian Ursescu și-a condus sâmbătă, iubita, pe Elena-Andreea, în fața altarului, pentru a primi binecuvântarea divinității în viața de familie. Alături de ei, emoționați și plini de sfaturi bune, le-au stat nașii Roxana și Constantin Ionescu. Cununia religioasă a avut loc sâmbătă după amiază într-o biserică din centrul municipiului Focșani. Petrecerea s-a ținut într-un local foarte cunoscut de la Vînători. 
       Pe lângă programul artistic care a fost variat, invitații au fost imortalizați în portrete de un artist în ale caricaturii. Artistul a avut destul de mult de lucru, nunta fiind una mare, aproximativ 200 de persoane fiind prezente la eveniment. De la colegi ai socrilor mari, respectiv medici și asistenți medicali, inclusiv nașa făcând parte din această breaslă, la prieteni și cunoscuți ai mirilor, ai nașilor, nunul cel mare fiind vicepreședinte al FSLI Vrancea, cu toții s-au distrat și au dansat pe toate genurile muzicale. „Sperăm că toată lumea s-a simțit bine și că toți invitații au fost mulțumiți de toate lucrurile și surprizele pe care le-am pregătit atât pentru ei cât și pentru noi”, a declarat mirele, Ciprian Ursescu. 
       Cei doi miri au știut să întrețină atmosfera, să fie amuzanți, distractivi și i-au antrenat cu energia tinereții și iubirii care i-a legat, pe nuntași. „Ne cunoaștem de foarte mult timp și ne-am dori să fim alături de ei până la adânci bătrâneți. Sunt doi copii isteți, pe care e imposibil să nu-i îndrăgești”, a declarat nașul, Constantin Ionescu, vicepreședinte al FSLI Vrancea. 
       Åži dacă sensul acestei vieți constă în ceea ce lăsăm în urma noastră, atunci mândria și emoția părinților celor doi miri au fost îndreptățite. „E un eveniment la care cu toții ne-am adunat pentru ca toate lucrurile să fie frumoase, copiii să își împlinească visul lor și noi alături de ei să le oferim tot ce putem ca totul să decurgă frumos”, ne-a spus Vasile Ursescu, medic specialist în pneumologie și socru mare. 
       Monitorul de Vrancea le urează celor doi miri „Casă de Piatră”!

Articolul precedent
Articolul următor

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?