Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Şoferiţă cu alcoolemie record, după ce a băut un bidon cu bere


   Polițiștii au primit rezultatele probelor de sânge recoltate pentru stabilirea alcoolemiei  unei șoferițe, depistată de polițiști în trafic. Loredana Ramona M., de 28 de ani, a fost oprită la Golești, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,07 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au dus-o la spital pentru probe de sânge, iar rezultatele primite de curând au indicat o alcoolemie foarte mare. La prima probă, șoferiței i-a ieșit o valoare de 2 grame la mie alcool pur în sânge, iar la cea  de-a doua probă, rezultatul a fost de 1,85 grame la mie alcool pur în sânge. Audiată fiind, șoferița le-a spus polițiștilor că a băut doi litri de bere.
    Ghinionul a dat peste femeie la jumătatea lunii iunie a.c.. Băută fiind, Loredana Ramona M., din comuna Slobozia Ciorăști, a plecat cu mașina la plimbare, pe drumul european. Agenții de la circulație au oprit-o în trafic, la Golești. Aceștia ne-au spus atunci că șoferița mirosea a alcool de la o poștă, motiv pentru care au testat-o cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost de 1,07 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Åžoferița a fost dusă la spital pentru recoltarea de probe, a rămas fără permis de conducere și s-a ales cu dosar penal. Cel mai probabil, ea va fi trimisă în judecată pentru conducere pe drumurile pu-blice a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
    Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice trebuie să știe că riscă și închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancțiunea prevăzută de lege pentru cei depistați în trafic cu o îmbibație alcoolică de peste 0,8 grame per litru  alcool pur în sânge. De asemenea, pe timpul cercetării, permisul este reținut fără drept de circulație.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?