Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648
Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648

Madonna stârneşte din nou controverse


   Madonna a făcut din nou un gest care a stârnit controverse. În ultimul an, vedeta pop s-a specializat în a crea scandaluri: a fost acuzată de copierea unui design, a intrat pe scenă la un concert, după atacul din Colorado, în sunet de mitralieră și a făcut striptease, dedicând gestul unei fetițe ce a fost împușcată de talibani. De această dată, Madonna a postat pe Instagram o poză în care apărea purtând un văl din lanțuri. „Revoluția iubirii depinde de … Inshallah (n.r. – cuvânt arab ce înseamnă „voia Domnului”)”, a fost descrierea pozei, relatează dailymail.co.uk.
   Cei care o urmăresc pe Madonna pe Twitter au reacționat imediat la poză, fiecare înțelegând în mod diferit mesajul pe care Madonna a vrut să-l transmită. Dacă unii consideră că vedeta a vrut să sugereze emanciparea femeii, alții sunt de părere că poza a fost un mesaj critic la adresa persecuției femeilor în țările islamice. Dacă Madonna este o adeptă a Cabalei, prietenul său, Brahim Zaibat, este musulman.   
   Recent, Madonna a apărut într-un clip îndreptând un pistol înspre un bărbat ce stătea întins pe podea. Scena face parte din „Proiectul secret” la care Madonna lucrează de luni întregi cu artistul Steven Klein.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?