Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fiţi solidari cu fetiţa – bibelou!


   Anamaria Bodolan, de doi ani și jumătate, din comuna Ruginești, suferă de maladia Lobstein (boala oaselor de sticlă), și poate avea un viitor normal numai prin generozitatea și omenia noastră. Povestea acestei fetițe, fragilă precum un bibelou, a cărei sănătate costă 16 mii de euro, poate fi recitită accesând
http://www.monitorulvn.ro/articole/video-si-galerie-foto—campanie-monitorul-de-vrancea-suferin-ele-feti-ei—bibelou_2_148651.html
    Osișoarele trupului Anamariei se pot fractura în orice secundă, chiar și atunci când stă în pat și face un gest mai brusc sau se răsucește să prindă vreo jucărie. Cele două fracturi ce i s-au întâmplat deja i-au sfâșiat trupșorul de durere și de aceea, Georgeta, sărmana sa mamă, trebuie s-o vegheze clipă de clipă. Când a aflat că micuța ei suferă de maladia Lobstein (boala oaselor de sticlă), și că dezvoltarea normală ulterioară a copilei depinde de 16 mii de euro, necesari pentru patru proteze telescopice, lumea acestei biete femei și a soțului său s-a dărâmat… Ei nu au de unde să facă rost de atâția bani, iar jumătate din sumă (8 mii de euro) este absolut necesară până pe 15 august a.c., când copila a fost programată pentru operație la Spitalul „Marie Curie” din București, la profesorul doctor Gheorghe Burnei. 
   Georgeta, mama fetiței, a explicat că la data respectivă Anamaria va suporta intervenția chirurgicală pentru montarea protezelor (tije telescopice) la un picioruș, pe tibie și pe femur, astfel încât acestea să nu se mai fractureze și să-i poată susține trupul. Peste încă un an va urma protezarea celuilalt picior, pentru care mai sunt necesari încă 8 mii de euro aferenți altor două proteze similare.
    Disperată, Georgeta face apel la solidaritatea cititorilor noștri, în speranța că se vor putea strânge măcar 8000 de euro până pe 15 august, când fetița e programată pentru primele operații. Cine dorește să doneze orice sumă de bani, o poate face în contul deschis pe numele Bodolan Marian Corneliu, tatăl copilei, la BRD, sucursala Adjud: RO 48 BRDE 400 SV 2549 3544 000 (lei). De asemenea, mama poate fi contactată la telefon 0767.564.791.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?