Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

GALERIE FOTO: Cei mai buni pescari din Vrancea s-au întrecut la Barajul de la Călimăneşti


   Duminică, 30 iunie, în condiții atmosferice vitrege, cu vânt puternic, valuri mari și apă tulbure, la Barajul de la Călimănești, s-a desfășurat concursul de pescuit sportiv staționar seniori, faza pe Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Vrancea. După două manșe de concurs, comisia de jurizare a stabilit, ca urmare a rezultatelor obținute, următorii câștigători: locul I – Florin Stoian, locul II – Viorel Velica, locul III – Silviu Mititelu, locul IV – Marian Tichiriș. „Cu acest prilej, mulți dintre concurenți au subliniat meritele deosebite pe care le-a avut cel ce a fost Puiu Gălan, vicepreședinte pe probleme de pescuit la AJVPS Vrancea, cel ce a format și îndrumat foarte mulți pescari, ce a contribuit esențial la ridicarea spiritului competițional”, ne-a spus Mircea Grosu, purtătorul de cuvânt al AJVPS Vrancea.
    Comisia de concurs a fost alcătuită din: Ion Cherciu – președinte, Toni Stanciu – coordonator tehnic, Gheorghe Petre – secretar, Marian Tichiriș – reprezentant concurenți și Ionel Neagu, Victor Popescu, Marian Beraru, arbitri.
    Câștigătorilor li s-au oferit premii, iar cu sprijinul AJVPS Vrancea, cei patru câștigători se vor alătura pescarilor din Divizia A (Florin Așchioapei, Toni Stanciu, Marius Cășăriu, Romeo Lucian Bîrsan) și din Divizia B (Marian Neagu și Dan Tănase), care vor participa pe 20 și 21 iulie la semifinala pe țară, de la Varsolt, județul Zalău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?