Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Noi cursuri IT pentru vârstnici, la Bibliotecă


   Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează, începând de astăzi, prin Centrul de Formare Profesională, o nouă serie de Cursuri gratuite de utilizare a calculatorului și Internetului pentru vârstnici. Așadar, toți seniorii din Focșani și nu numai, care doresc să învețe din tainele computerului, se pot înscrie la aceste cursuri care vor fi coordonate de trainerul Nicoleta Oprișan, la sediul Sălii Internet a Bi-bliotecii, din strada Maior Sava nr. 4.
    „Pentru că tot mai mulți vrânceni se înscriu la aceste cursuri, Biblioteca Județeană Vrancea va oferi în continuare acest serviciu de instruire pentru adulți. Interesul real pentru acest domeniu și rezultatele obținute ne dau impulsul necesar continuării  acestor cursuri. Pentru a participa la cursurile oferite de Centrul de formare al bibliotecii nu sunt necesare forma-lități complicate, o simplă înscriere prin telefon sau la sediul bibliotecii îți garantează participarea. Așteptăm în continuare înscrieri la cursuri de IT pentru vârstnici, unde  participanții nu numai că dobândesc cunoștințe noi dar au posibilitatea de a redescoperi lumea cu ajutorul tehnologiei moderne”, a declarat Nicoleta Oprișan, trainer la Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.
    Zilnic, timp de trei ore, pe parcursul unei săptămâni, participanții vor învăța cum să-și găsească informațiile utile prin accesarea internetului, să utilizeze poșta electronică, să deprindă noțiuni de redactare a unui text și să comunice on-line pe Yahoo Messenger.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?