Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648
Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648

Adolescentul din “Terminator 2”, arestat pentru violenţă conjugală


   Actorul american Edward Furlong, devenit celebru după ce a interpretat în adolescență unul dintre rolurile principale din filmul „Terminator 2”, a fost arestat marți pentru violență conjugală și amenințări proferate la adresa iubitei sale, a anunțat Procuratura din Los Angeles. Actorul, în vârstă de 35 de ani, care a pledat nevinovat la aceste acuzații, a fost încarcerat, iar cauțiunea a fost stabilită la 100.000 de dolari, a precizat biroul procurorului din Los Angeles într-un comunicat.
   Potrivit actului de acuzare, Edward Furlong, care era deja anchetat pentru violență, avea emis pe numele său un ordin judecătoresc care îi interzicea să se apropie de domiciliul iubitei sale din cartierul West Hollywood. Cu toate acestea, Edward Furlong a mers la reședința acesteia, a agresat-o și a amenințat-o cu represalii dacă va anunța poliția. Actorul a fost acuzat de intimidare prin forță și prin amenințări, agresiuni susceptibile de a provoca răni grave, vandalism și încălcarea unui ordin judecătoresc.
   În cazul în care va fi condamnat, actorul riscă o pedeapsă de până la patru ani de închisoare. Data audierii preliminare, prealabilă procesului, va fi fixată pe 1 iulie. Edward Furlong a devenit cunoscut la vârsta de 14 ani cu rolul din „Terminator 2: Ziua Judecății” (1991), regizat de James Cameron, în care l-a jucat pe adolescentul John Connor, plasat sub aripa protectoare a robotului cyborg interpretat de Arnold Schwarzenegger.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?