Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Şofer prins băut la volan


        Un tânăr din Golești s-a ales cu dosar penal pentru că a condus băut. Miercuri dimineață, la ora 05.05, pe Bulevardul București din municipiul Focșani a fost identificat în trafic Gavrilă P., de 22 ani, din comuna Golești, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Passat. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul alcoolemiei a fost de 0,98 miligrame per litru alcool pur în aerul  expirat.
 Un alt șofer cercetat este George Alexandru M., de 20 de ani, din Focșani. El a fost oprit în trafic pe Bulevardul Brăilei din municipiu, în timp ce conducea un autoturism Ford. În urma verificărilor s-a stabilit că șoferul nu avea permis.  
  Oamenii legii au venit cu precizări și în cazul accidentului produs joi, pe drumul european, între Tișița și Mărășești. Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vrancea, Constantin P., de 39 ani, din municipiul Buzău, în timp ce conducea o autoutilitară marca Iveco cu semiremorcă, la efectuarea manevrei de depășire a acroșat o semănătoare atașată unui autotractor, care circula pe aceeași direcție. În urma impactului, autotractorul s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar conducătorul acestuia, Gabriel S., de 27 ani, din comuna Cotești, a fost rănit grav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?