Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

A vândut casa pentru că nevasta nu i-a mai trimis bani din străinătate


   Un bărbat de 44 de ani, din Vulturu, a ajuns să fie trimis în judecată, după ce a încercat să vândă casa primită după inundațiile din 2005, fără să declare că este căsătorit. Pe lângă fapta de fals în declarații, Vasile S. mai este acuzat și de furt. Explicația bărbatului în ceea ce privește vânzarea locuinței a fost că nevasta este plecată în străinătate și cum nu mai avea bani, s-a gândit să facă rost de ei vânzând locuința.
   În rechizitoriul întocmit pe numele său, se arată că în data de 26 februarie 2013, bărbatul a încheiat un înscris notarial privind promisiunea de vânzare-cumpărare a imobilului, declarând mincinos că nu este căsătorit, pentru a obține suma de 12.900 de lei. Omul a primit banii, pe care nu i-a mai restituit. În fața procurorilor, omul a explicat că avea nevoie de bani, din moment ce nevasta sa a plecat în străinătate și nu i-a mai trimis bani. Din anchetă a rezultat faptul că bărbatul este însurat din anul 2007, dar cumpărătorii nu știau care este starea civilă a bărbatului, despre care se știa doar că trăiește în concubinaj.
   În ceea ce privește fapta de furt, procurorii îl acuză pe Vasile că la data de 4 noiembrie 2012, a sărit gardul în curtea unor vecini și din gospodărie a sustras un telefon mobil în valoare de 300 de lei. Dosarul va fi soluționat la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?