Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Peste 2000 de absolvenţi au dat examen oral la Limba Română


   Peste 2.000 de candidați din Vrancea au susținut proba de evaluare a competențelor de comunicare în Limba Română, din cadrul examenului de Bacalaureat. Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea, în primele două zile s-au prezentat la examen 2.106 absolvenți de liceu. Astăzi vor fi evaluați la această probă 213 candidați. Nici în prima și nici în cea de-a doua zi de examen nu au fost semnalate incidente.
   Examenul de Bacalaureat sesiunea iunie – iulie continuă în perioada 17 – 21 iulie cu proba de evaluare a competențelor digitale. În intervalul 25-28 iunie se va desfășura proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă străină. Prima probă scrisă, la Limba și Literatura Română, se va susține pe 1 iulie, iar pe 3 iulie candidații vor susține proba obligatorie a profilului. Ultima probă a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului și specializării, se va susține pe 5 iulie.
Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie și tot în aceeași zi vor putea fi depuse și contestațiile. Pe 12 iulie vor fi afișate rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat. Candidații care nu vor reuși să promoveze în această sesiune mai au o șansă în toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?