Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Conducători auto, la judecată deoarece au şofat fără permise


   Bărbatul din Nistorești trimis în judecată în mai multe dosare pentru că a condus pe drumurile publice deși nu poseda permis de conducere, va ajunge în fața instanței într-un nou dosar. Constantin C., de 37 de ani, a fost trimis pentru a treia oară în judecată, în decurs de câteva săptămâni. Ultimul rechizitoriu se referă la o faptă din data de 20 fe-bruarie 2013, când a fost oprit în trafic la Valea Sării în timp ce șofa o Dacia. 
   Săptămâna trecută, bărbatul a mai fost trimis în judecată într-un alt dosar. Este vorba despre două fapte de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis, faptele fiind comise în zilele de 11 ianuarie și 20 martie 2013, când a fost depistat de polițiști în trafic, la volanul unui autoturism Dacia. El circula pe DJ 205M, prin localitatea Nistorești. În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut comiterea faptei. Potrivit procurorilor, pe rolul instanțelor de judecată mai există trei dosare pe numele lui Constantin C., în toate el fiind judecat pentru comiterea aceluiași gen de infracțiune, respectiv conducere fără permis.  
   Procurorii au finalizat urmărirea penală și în cazul lui Ionuț A., de 25 de ani, din Nereju, acuzat de comiterea aceleiași infracțiuni. Potri-vit anchetatorilor, pe 7 martie, acesta a fost depistat de polițiști la volanul unei autoutilitare. În fața anchetatorilor, bărbatul a explicat că, inițial, mașina a fost condusă de fratele său și cum acestuia i s-a făcut rău, a fost nevoit să urce la volan. Potrivit anchetatorilor, Ionuț a mai fost sancționat administrativ pentru fapte similare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?