Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Competiţii, jocuri şi spectacole pentru copiii din Focşani


   Consiliul Județean Vrancea și Primăria municipiului Focșani organizează mâine, 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului mai multe manifestări. Deschiderea oficială va avea loc la ora 09.00, în Grădina Publică – Foișorul Central. La aceeași oră se va desfășura, la Sala Polivalentă, o competiție de handbal masculin, iar la Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv se va desfășura o competiție de handbal feminin. Tot la ora 09.00, o competiție de tenis de câmp va avea loc pe terenurile din Parcul „N. Bălcescu”, iar o competiție de șah la Sala Polivalentă. 
   La ora 09.10 începe în Grădina Publică – Foișorul central, Festivalul concurs pentru copii – muzică populară – „Opincuța” – Ansamblul folcloric „Å¢ara Vrancei”. La ora 10.00 începe Åžtafeta de atletism în Piața Unirii din Municipiul Focșani, concomitent cu manifestarea „Cărți în dar pentru copiii din cadrul centrelor de ocrotire ale DGASPC Vrancea”, la Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” – secția pentru copii. 
   La ora 10.10 începe Festivalul concurs pentru copii – muzică ușoară – „Florile dragostei” – Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” în Grădina Publică – Foișorul central. La ora 11.00 începe concursul de îndemânare biciclete, triciclete, role, skateboard în Piața Unirii. Între orele 11.00 – 11.10 va avea loc minirecitalul coral „Pastorala” în Grădina Publică – Foișorul central. La ora 11.10, copiii pot urmări Piesa de teatru „Frumoasa din pădurea adormită” – Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” în Grădina Publică – Foișorul central. Între 12.00 – 13.30, copiii pot urmări un film la Cinema Balada. La ora 13.00, o competiție de volei are loc la Liceul cu Program Sportiv Focșani.
 La ora 14.00 începe în Piața Unirii un Program special interactiv care include:
 Compania Hai-Hui
 Trupa pe catalige
 Face-painting și caricaturi
 Karaoke, jocuri și concursuri
 Baloane modelabile și clownerie 
 Două spectacole de teatru cu actorii Teatrului „Å¢ăndărică” 
 Spectacol de magicieni
 La ora 18.00 începe un recital Eduard Andrei Sandu – actorul ventriloc de la „Românii au talent”, iar la ora 18.30 recitalul Alessia. Urmează la ora 19.10, recitalul Deepcentral, iar la ora 19.50 vor cânta Blaxy Girls, care vor și încheia programul unei zile pline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?